Een verjaardag is de ideale gelegenheid om energie bij te tanken | Alvityl®

Een jaartje ouder, dat moet gevierd worden! Hoe jong of oud u ook wordt, een verjaardag is altijd een mooie gelegenheid om gezellig samen te zijn met familie of vrienden. Maar soms is het moeilijk om een activiteit te bedenken waaraan iedereen plezier kan beleven op die unieke dag.

Misschien kunt u na het openen van de cadeautjes ‘cadavre exquis’ spelen met uw familie of vrienden. Het is een eenvoudig taalspelletje dat jong en oud zal entertainen. Maak een reeks kaartjes waarop telkens de naam van een voorwerp of persoon staat: heks, kookpot, ruimteschip … (of nog beter: zoek foto’s op het internet en druk die af). Laat iedereen om beurten een kaartje trekken en op basis van dat kaartje een stuk van een verhaal verzinnen. Uiteindelijk zullen er prinsessen naar de ruimte reizen, dinosaurussen ronddwalen in kastelen … schaterlachen gegarandeerd!

En aangezien je van lachen dorst krijgt, kunt u voor smoothies zorgen! Een lekkere bananensmoothie bijvoorbeeld, om vezels en vitamine B6 bij te tanken en er weer tegenaan te kunnen. Het recept is eenvoudig: per persoon hebt u één banaan, 250 ml melk, een beetje rietsuiker en wat vanille-extract nodig (voor extra smaak). Even in de blender en genieten maar!

Wilt u een versie met meer fruit? Vervang dan gewoon de melk door dezelfde hoeveelheid sinaasappelsap. Vitaliteit en energie gegarandeerd!

Na het feestje heeft iedereen de nodige energie opgedaan en zijn ze klaar voor een verkwikkende nachtrust!

Te onthouden:

  • Organiseer activiteiten waarbij zowel jong als oud zich kan uitleven
  • Tank energie en vitamines bij met vruchtensappen en smoothies

Het advies van Alvityl

Een energiedipje? Dankzij de Alvityl® Vitaliteit Kauwtabletten met ijzer en magnesium bent u zo weer in vorm!

 

Zorg voor uw gezondheid: beweeg regelmatig. www.mangerbouger.fr.
Delen op Facebook'