Alles over het merk Alvityl | Alvityl®

Een duwtje in de rug om groot te worden sinds 1959

Het merk Alvityl® belichaamt al meer dan 50 jaar de Franse professionele kennis en expertise op het vlak van multivitamine voedingssupplementen.

Alvityl® is een bondgenoot voor gezinnen en staat dagelijks klaar om kinderen te helpen goed groot te worden en volwassenen te helpen zich fit te voelen. Onze exclusieve en complete formules beantwoorden aan de specifieke behoeften van kinderen van elke leeftijd, volwassenen en ouderen.

Een duwtje in de rug voor het hele gezin

Op dit moment heeft Alvityl® een volledig assortiment formules en toedieningsvormen om iedereen elke dag de juiste dosis vitamines, mineralen en sporenelementen aan te bieden die we nodig hebben voor de goede werking van ons lichaam**.

Er zijn toedieningsvormen voor alle leeftijden en noden: de siroop is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor jonge kinderen en voor volwassenen met slikproblemen. De tabletten zijn dan weer ideaal voor adolescenten en volwassenen. Wie zijn Alvityl® onderweg wil nemen, kan de handige kleine flesjes of zakjes kiezen.

** Als aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Onze missies

Alvityl® heeft een assortiment producten dat voldoet aan de behoeften van de consument dankzij:

  • Hoeveelheden vitamines, mineralen en sporenelementen die strikt overeenstemmen met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) of voedingswaardereferenties (VWR).
  • Door iedereen geliefde smaken: bepaalde producten hebben smaken die door kinderen werden getest en goedgekeurd zodat ze hun voedingssupplementen vlotter innemen.
  • Eenvoudig in te nemen producten.
  • Vernieuwende en aangepaste verpakkingen: Alvityl® Vitaliteit Multivitamines Drinkbare Oplossing zit in een gebruiksvriendelijke spuitbus die de vitamines optimaal bewaart. Alvityl® Vitaliteit Kauwtabletten heeft een dop met een droogmiddel die beschermt tegen vocht en ervoor zorgt dat de kenmerken van het product zo goed mogelijk worden behouden.

De kwaliteitsbeloften van Alvityl

  • Voedingsexpertise die aangepaste producten voor elke leeftijd garandeert.
  • Traceerbare grondstoffen en strenge controle van de afgewerkte producten.
  • Wetenschappelijk onderzochte formules die overeenstemmen met de Franse regelgevende vereisten*.
  • De klok rond beschikbare voedingsmiddelenbewaking en consumentenlijn.

*In overeenstemming met de geldende voorschriften betreffende voedingssupplementen.

Zorg voor uw gezondheid: beweeg regelmatig. www.mangerbouger.fr.
Delen op Facebook'