Nood aan een extra boost?

Alvityl® BOOST greeft kracht en energie om vermoeidheid te helpen herinneren! Vitamines B2, B3, B5, B9, B12 en C en magnesium helpen bij vermoeidheid.

Ze hebben goede slaapgewoontes nodig: voldoende uren en een regelmatig ritme.

  • Voor 6 jaar: > 12 uur ‘s nachts en de mogelijkheid om een middagdutje te doen (anderhalf tot twee uur).
  • Vanaf 6 jaar: tussen 9 en 10 uur ‘s nachts.
  • Op schooldagen moeten ze vroeg genoeg gaan slapen.
  • Tijdens het weekend en de vakantie mogen ze niet te lang uitslapen.

Het is belangrijk om de bronnen van stress te beperken en een evenwicht te vinden tussen het schoolleven en het thuisleven.

Volgens de aanbevelingen van het FVGP moeten kinderen minstens één uur per dag gematigd intensief (dagelijkse taken) of intensief (sport, spelletjes) bewegen voor een optimale ontwikkeling van de spier- en botweefsels.

  • Beperk de schermtijd.
  • Beperk het stilzitten.

Ze moeten evenwichtig eten (3 maaltijden en een vieruurtje per dag, 5 stukken fruit of groente per dag, 2 keer per week vis waarvan 1 keer vette vis) om de nodige voedingsstoffen op te nemen zoals vitamines (A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B8, B9, B12, C, D3, E) en mineralen (zink, ijzer, magnesium, koper, mangaan, molybdeen, selenium).

Belangrijk

  • Eet een goed ontbijt voor een goede start van de dag. Aanbevolen ontbijt: een warme drank, een zuivelproduct, een granenproduct, een beetje vetstof en confituur (of honing) en een stuk vers fruit (of geperst vruchtensap).
  • Pas de voeding van uw kinderen aan aan het seizoen: in de winter kan het gebrek aan zonlicht een vitamine D-tekort veroorzaken.

 

Voedingsmiddelen die veel vitamine D bevatten: vette vis, eieren, zuivelproducten.

 

Voedingsmiddelen die veel vitamine C bevatten: zwarte bes, sinaasappel, kiwi, citroen, paprika, broccoli, spruitjes, mango.

Het advies van Alvityl®

In aanvulling op een evenwichtige voeding kunnen we aanraden om regelmatig Alvityl® Petit Boost te nemen dat essentiële vitamines voor energie (vitamine C) en natuurlijke stoffen (koninginnengelei, ginseng) bevat.

Zoek andere adviezen van Alvityl

Advies

Multivitamines voor alle leeftijden | Alvityl®

Kinderen en adolescenten: groei en vitaliteit Kinderen zijn echte energiebommen en hebben in de eerste plaats een regelmatige inname van vitamines C en D nodig. Vitamine D is vooral belangrijk...

Lees verder
Advies

Geef uzelf een boost bij een verandering in uw ritme | Alvityl®

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: evenwichtig eten is cruciaal. We nemen dan allerlei vitamines, mineralen en andere stoffen op die ons lichaam nodig heeft. Er zijn talloze voorbeelden:...

Lees verder
Advies

Hoe vermijdt u reisziekte bij kinderen? | Alvityl®

Iedereen kan reisziek worden, maar vooral kinderen tussen 3 en 12 jaar zijn er gevoelig voor. Reisziekte ontstaat omdat de bewegingen die uw lichaam voelt en wat u ziet niet...

Lees verder
Zorg voor uw gezondheid: beweeg regelmatig. www.mangerbouger.fr.
Delen op Facebook'

D'autres cookies sont utilisés pour vous offrir une meilleure expérience, vous pouvez accepter ou refuser leur dépôt.