De manier om maandagvermoeidheid te verslaan en toch goedgezind wakker te worden!

 

De vakantie is alweer gedaan. Sommigen kijken ernaar uit om hun collega’s terug te zien, anderen voelen zich al benauwd bij het idee van ochtendvergaderingen en tientallen e-mails om te beantwoorden … Maar het is voor iedereen een nieuw ritme, en dus is het niet ongewoon om op maandagochtend moe wakker te worden. Dan hebt u een boost nodig!

Het ontwaken

is een cruciaal moment van de dag. Als het daar fout loopt, is de hele dag vaak om zeep. Zorg dus dat u niet met het verkeerde been uit bed stapt! Hoe doet u dit? Kies muziek waarvan u goedgezind wordt om mee wakker te worden. U zult zich minder moe voelen als u meteen in een dynamisch ritme start.

Het ontbijt

is de belangrijkste maaltijd van de dag. U doet er voldoende energie op voor de hele ochtend. Sta zelfs als u moe bent iets vroeger op om op uw gemak te kunnen eten. Een evenwichtig ontbijt bestaat uit een zuivelproduct, een stuk fruit, een kom ontbijtgranen of boterhammen en een warme drank. Samen zorgen ze ervoor dat u barst van de energie om de ochtend het hoofd te bieden.

De weg

naar het werk is niet meteen het vrolijkste moment van de ochtend, zeker als u zich moe voelt. Maar u kunt er heel eenvoudig voor zorgen dat uw tijd onderweg opwekkender wordt. Luister naar uw favoriete radio-uitzendingen of lievelingsplaylists of praat wat met uw kinderen. En als u met het openbaar vervoer gaat, neem dan een boek of een tijdschrift mee en tokkel niet de hele rit op uw smartphone. Nog een kleine tip: probeer twee minuten vroeger te vertrekken, zo vermijdt u stress.

Nood aan een extra boost?

Alvityl® BOOST helpt u om fysieke en mentale energie bij te tanken om moeilijke momenten door te komen! Vitamines B2, B3, B5, B9, B12 en C en magnesium helpen bij vermoeidheid.

 

Zoek andere adviezen van Alvityl

Advies

Multivitamines voor alle leeftijden | Alvityl®

Kinderen en adolescenten: groei en vitaliteit Kinderen zijn echte energiebommen en hebben in de eerste plaats een regelmatige inname van vitamines C en D nodig. Vitamine D is vooral belangrijk...

Lees verder
Advies

Kunt u een boost gebruiken? Denk aan vitamines | Alvityl®

Ze hebben goede slaapgewoontes nodig: voldoende uren en een regelmatig ritme. Voor 6 jaar: > 12 uur ‘s nachts en de mogelijkheid om een middagdutje te doen (anderhalf tot twee...

Lees verder
Advies

Geef uzelf een boost bij een verandering in uw ritme | Alvityl®

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: evenwichtig eten is cruciaal. We nemen dan allerlei vitamines, mineralen en andere stoffen op die ons lichaam nodig heeft. Er zijn talloze voorbeelden:...

Lees verder
Zorg voor uw gezondheid: beweeg regelmatig. www.mangerbouger.fr.
Delen op Facebook'